Menu
De november 15 2022

Toussaint 2022 toeristische situatie: ondanks zorgen gaat het redelijk goed met de Gironde

Voor deze Allerheiligenvakantie 2022 lijkt de Gironde het opnieuw goed te hebben gedaan: 2 op de 3 professionals zeggen tevreden te zijn met de opkomst, die volgens hen minstens gelijk is aan die van vorig jaar.

Met abnormaal zacht weer voor die periode (de warmste oktober sinds het begin van de Météo France-enquêtes), was de kust favoriet (tevredenheidspercentage van 60%) voor uitjes in de herfst, traditioneel meestal kort en met het gezin. Maar Bordeaux en het binnenland van de afdeling profiteerden van een nog grotere opkomst, met respectievelijk 85% en 79% positieve meningen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *