Menu
De november 23 2017

Spreker-tolkgidsen lanceren een merk

Logo Mijn gids

AGICA, deVereniging van Gidsen Tolken Sprekers van Aquitanië, heeft zojuist een gedeponeerd handelsmerk gelanceerd om het beroep van reisleider te promoten en te verbeteren. Dit logo maakt deel uit van een project om professionele gidsen rond dezelfde banner samen te brengen. In de vorm van een zon met meerdere kleuren, het merk " Mijn gids herinnert zowel aan de diversiteit van de gidsen als aan hun territorium.

Vorige week ging AGICA naar het bordelaise gezelschap Petrusse om zijn universum en zijn backstage te ontdekken. Petrusse heeft inderdaad bijgedragen aan de verbetering van dit logo door een enkele stal. Het is de vertegenwoordiging van een knowhow die het werk van de gidsen symboliseert om hun passie en hun territorium met het publiek te delen.

AGICA groepsfoto

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *